Menu
Faqe kryesore
Regjistrohuni
Dëgjo radion
Programi me kërkesa
Dërgo një këngë
Dërgo një përshëndetje
Emisionet tona
Në Facebook
Partnerët tanë
Radio në faqen tuaj
Pyetje - vërejtje - sugjerime
Për të dëgjuar radion
Dëgjoni radion me 128kbps
Dëgjoni radion me 96kbps
Dëgjoni radion me 64kbps
Dëgjoni radion me 48kbps

Identifikimi


Emri:
Fjalëkalimi:
Radio Emigranti në rrjetet sociale
Na kontaktoni

Për bashkëpunimin:
partneritet@radioemigranti.com

Për publicitetin:
publicitet@radioemigranti.com

Për informacione të tjera:
info@radioemigranti.com

Dërgoni një përshëndetje
Plotësoni formularin e përshëndetjes:
Emri juaj :
Emaili:
=> vendosni këtu adresën tuaj të emailit nëse dëshironi të njoftoheni se kur transmetohet përshëndetja
Kënga e preferuar:
Mesazhi :
  
Përshëndetjet e javës

1.Selim ( Axhami)
Kenga e preferuarAman aman gjermani   
Mesazhi:Pershendes stafin e radios qe ka mundesuar qe te shprehin gjith shqipetaret emocionet dhe mesazhet e tyre per vitin e Ri si dhe pershendes familjen time ne kukes dhe dy engjujt e mi Nardi dhe Erin ju uroj gjith te mirat ne Jet dhe shum fat maresi shendet dhe lumturi ne vitin e ri


2.Sokol Serjanaj ( Sokol_ser@yahoo.com)
Kenga e preferuarGrup I Mallakastres   
Mesazhi:Pershedetje Dua te pershendes njerzit e MI ne Shqiperi ju uroje Shendet dhe njerzit Qe kam Ketu ne Michigan dhe juve si staf I radios ju uroje Shendet dhe Gezuar Festat


3.Ilir Dedaj ( Idedaj@gmail.com)
Kenga e preferuarKenge labe nga Tepelena   
Mesazhi:Dua te pershendes krejt shqiptaret dhe shqip folsit jemi krenar q jemi shqiptar


4.ilari
Kenga e preferuarnje kenge te kurbetit   
Mesazhi:Pershendes ilir shaba nga durresie sua ti them grazie di tutto


5.Martini ( shkreli.m4@gmail.com)
Kenga e preferuarThret Prizreni   
Mesazhi:Ju uroje te gjith shqiptarve Diten e Pavarsise, 28 Nentorin!

Programi
Ora dhe data aktuale e Tiranës:
17:00 22/07/2024

E martë15:00E diela popullore
E mërkurë15:00E diela popullore
Remikset e javës

Votoni këngën

Votoni për këngën që po transmetohet:
Valbona-Mema-Kolazh-Dasme-Live ( Kolazh )

e shkëlqyer (3 pikë)
e mirë (2 pikë)
jo keq (1 pikë)
  

Publicitet
Urime & Përshëndetje
2006-2024 © Radio Emigranti
Partnerët tanë : AlbaFind,    Vlorenj.Com    Forum i Lirë