Menu
Faqe kryesore
Regjistrohuni
Dëgjo radion
Programi me kërkesa
Dërgo një këngë
Dërgo një përshëndetje
Emisionet tona
Në Facebook
Partnerët tanë
Radio në faqen tuaj
Pyetje - vërejtje - sugjerime
Për të dëgjuar radion
Dëgjoni radion me 128kbps
Dëgjoni radion me 96kbps
Dëgjoni radion me 64kbps
Dëgjoni radion me 48kbps

Identifikimi


Emri:
Fjalëkalimi:
Radio Emigranti në rrjetet sociale
Na kontaktoni

Për bashkëpunimin:
partneritet@radioemigranti.com

Për publicitetin:
publicitet@radioemigranti.com

Për informacione të tjera:
info@radioemigranti.com

Radio Emigranti
Vlorenj.Com
DJ Visi
Gjergj Kastrioti - Scanderbeg
Shkolla shqiptare e muzikës "Alba"
Programi
Ora dhe data aktuale e Tiranës:
8:43 07/06/2020

E dielë13:00Dj BeX Remikse
E dielë15:00E diela popullore
E dielë21:00E diela popullore
E hënë3:00E diela popullore
Remikset e javës

Votoni këngën

Votoni për këngën që po transmetohet:
As-ne-qiell-as-ne-toke ( Korrik-2015-Ylli-Baka-Kenga-Mjalt-i-Dashurise )

e shkëlqyer (3 pikë)
e mirë (2 pikë)
jo keq (1 pikë)
  

Publicitet
Urime & Përshëndetje
2006-2020 © Radio Emigranti
Partnerët tanë : AlbaFind,    Vlorenj.Com    Forum i Lirë