Menu
Faqe kryesore
Regjistrohuni
Dëgjo radion
Programi me kërkesa
Dërgo një këngë
Dërgo një përshëndetje
Emisionet tona
Në Facebook
Partnerët tanë
Radio në faqen tuaj
Pyetje - vërejtje - sugjerime
Për të dëgjuar radion
Dëgjoni radion me 128kbps
Dëgjoni radion me 96kbps
Dëgjoni radion me 64kbps
Dëgjoni radion me 48kbps

Identifikimi


Emri:
Fjalëkalimi:
Radio Emigranti në rrjetet sociale
Na kontaktoni

Për bashkëpunimin:
partneritet@radioemigranti.com

Për publicitetin:
publicitet@radioemigranti.com

Për informacione të tjera:
info@radioemigranti.com

Radio Emigranti - Për të vendosur Radion në faqen tuaj
Kopjoni një nga kodet e mëposhtëme në webfaqen tuaj:

1. Radio Emigranti


2.


3.

Programi
Ora dhe data aktuale e Tiranës:
15:48 19/11/2019

E mërkurë4:00Dj BeX Remikse
E mërkurë13:00Urime dhe pėrshėndetje nga dėgjuesit
E mërkurë15:00E diela popullore
E mërkurë19:00Urime dhe pėrshėndetje nga dėgjuesit
E enjte1:00Urime dhe pėrshėndetje nga dėgjuesit
E enjte3:00E diela popullore
E enjte13:00Urime dhe pėrshėndetje nga dėgjuesit
E enjte19:00Urime dhe pėrshėndetje nga dėgjuesit
E enjte23:00Dj BeX Remikse
Remikset e javës

Votoni këngën

Votoni për këngën që po transmetohet:
Bardhyl-Zdrava-Melodi-baritore ( Mars-2015-2 )

e shkëlqyer (3 pikë)
e mirë (2 pikë)
jo keq (1 pikë)
  

Publicitet
Urime & Përshëndetje
2006-2019 © Radio Emigranti
Partnerët tanë : AlbaFind,    Vlorenj.Com    Forum i Lirë