Menu
Faqe kryesore
Regjistrohuni
Dëgjo radion
Programi me kërkesa
Dërgo një këngë
Dërgo një përshëndetje
Emisionet tona
Në Facebook
Partnerët tanë
Radio në faqen tuaj
Pyetje - vërejtje - sugjerime
Për të dëgjuar radion
Dëgjoni radion me 128kbps
Dëgjoni radion me 96kbps
Dëgjoni radion me 64kbps
Dëgjoni radion me 48kbps

Identifikimi


Emri:
Fjalëkalimi:
Radio Emigranti në rrjetet sociale
Na kontaktoni

Për bashkëpunimin:
partneritet@radioemigranti.com

Për publicitetin:
publicitet@radioemigranti.com

Për informacione të tjera:
info@radioemigranti.com

Keni harruar fjalëkalimin?
Shkruani emrin ose adresën tuaj email nëse dëshironi që t'ju dërgojmë fjalëkalimin me email:
Emri:
Email
Programi
Ora dhe data aktuale e Tiranës:
11:39 14/06/2024

E premte12:00Hymni i Flamurit
E dielë15:00E diela popullore
E dielë21:00E diela popullore
Remikset e javës

Votoni këngën

Votoni për këngën që po transmetohet:
Pellumb-Vrinca-Potpuri-Vallja-e-Rugoves-Moj-belholla-e-Malesise-Jam-djal-Dukagjinit ( Kolazh )

e shkëlqyer (3 pikë)
e mirë (2 pikë)
jo keq (1 pikë)
  

Publicitet
Urime & Përshëndetje
2006-2024 © Radio Emigranti
Partnerët tanë : AlbaFind,    Vlorenj.Com    Forum i Lirë